In het ruim 25 jaar bouwen van dakkapellen hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd.

U als consument kunt daar van profiteren. Zo worden onze dakkapellen nog traditioneel op maat ter plaatse bij u opgebouwd zodat onvoorziene problemen direct kunnen worden aangepast. Wij werken uitsluitend met kwaliteit materialen. Kozijnen zijn van onderhoudsvriendelijk kunststof en voorzien van geïsoleerd dubbel glas.

App

 

App

 

Dakkapellen zijn er al vanaf € 2700,-                                   

Plaatsingstijd is één dag. Daar wij overtuigt zijn van ons VAKMANSCHAP en Kwaliteit-Materialen geven wij 15 jaar GARANTIE op de gehele dakkapel en montage bij lekkage.

Wij vragen geen aanbetaling maar betaling op de dag dat er wordt opgeleverd.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen en geheel vrijblijvend een op uw wensen afgestemde offerte uit te brengen.

App

 

Tevens bent u bij ons op het juiste adres voor vaste trappen op maat gemaakt. Een dichte of open trap met kwartslag inclusief trapleuning en 2 maal gegrond met grondverf, geleverd en geplaatst zijn er al vanaf € 675,-

22 33 44

Om een en ander passend aan u te kunnen offreren, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Elk detail wordt nauwkeurig in kaart gebracht bij het inmeten zodat alles met plaatsen niet voor verrassingen kan zorgen hoe problematisch de situatie soms ook kan zijn.

De levertijd bedraagt 4 weken na opdrachtbevestiging.

Gevel Dakkapellen en Trappen